Rekruttering

House of Procurement kan supportere dig med rekruttering til indkøbs- og supply chain funktioner. Her kan vi både spille en aktiv rolle som sparringspartner
i udarbejdelsen af stillingsbeskrivelser og jobopslag eller deltage i screening af CV’er, køre samtaler eller indgå som ”second opinion” ved afsluttende samtaler eller deltage i andre dele af rekrutteringsprocessen. Vi støtter dig i den del af processen, hvor du har brug for os, og hvor vi kan bidrage konstruktivt og værdiskabende.

Vi har erfaring fra begge sider af bordet, både som kandidat og som ansættende leder. Vi ved, hvor vigtigt kommunikationen til kandidaterne er.
House of Procurements håndtering af disse mennesker vil afspejle sig og reflektere din virksomhed – om du vil det eller ej. Det ansvar tager vi alvorligt. Og derfor er det så vigtigt, at alle parter har en god oplevelse af processen, og at man sikrer en troværdig og transparent kommunikation hele vejen rundt.

Profilværktøjer

House of Procurement kan naturligvis også påtage sig hele opgaven i forhold til at finde den rigtige kandidat til jobbet og ikke mindst kulturen i din virksomhed.

Vores rådgivere er Garuda certificerede og bruger bl.a. FokusProfilen, som også tilbyder yderligere syv forskellige profilværktøjer med tilhørende processer, der kvalificerer rekrutteringsarbejdet. Profiltyperne kan bruges enkeltvis eller sammen. Med deres gennemgående fælles begreber, billeder og sprog er de et stærkt redskab til at skabe synergi i større strategiske sammenhænge i din organisation.

Til kandidater / jobsøgende

House of Procurement modtager ingen uopfordrede ansøgninger. Følg os på Linkedin, hvor du kan se alle opslåede stillinger og få oplysninger om, hvordan du kommer i betragtning til din næste udfordring. Det er på LinkedIn og i andre netværks-sammenhænge, vi styrker vores kandidatbase.

+45 61 27 97 87
info@houseofprocurement.dk